Over de therapeut

Mijn naam is Sony Lens en ik ben Body Mind Release therapeute in mijn eigen praktijk Heart Compass. Ik heb de opleiding tot BMR-therapeut gevolgd en in januari 2018 succesvol afgerond bij de ontwikkelaar van de Body Mind Release methode, Hans de Waard. Meer informatie over hem en BMR vind je op zijn site.

Ik wilde al langere tijd iets doen waarbij ik mensen help om terug in hun eigen kracht te staan en weer positief te zijn. Ik heb voornamelijk leidinggevende functies gehad, waarbij ik mezelf eerder als ‘begeleider’ zag dan als ‘leider’. Daarnaast heb ik 10 jaar ervaring in het coachen en begeleiden van mensen op persoonlijk vlak. Door het geven van inzicht in hun problematiek, het bewustzijn te verruimen en het bieden van praktische en mentale oplossingen voor dagelijkse moeilijkheden. Ook in mijn privéleven sta ik bekend als iemand die anderen een luisterend oor biedt en graag helpt waar nodig. Toen ik de opleiding tot BMR-therapeut zag, twijfelde ik geen moment! Dit is wat ik wil doen! Ik heb zelf mogen ervaren wat BMR voor me kan betekenen en dat het werkt. En nu mag ik anderen daar in begeleiden. Hoe mooi is dat? Ik heb mijn hart gevolgd, wellicht mag ik jou helpen om ook jouw hart te volgen.

Sony Lens  –  BMR-therapeute

Latest Stories

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.